Gedeelde Ambitie in 2015

2014 was voor ons een mooi jaar. We hebben gewerkt, geleerd, onderzocht, ontdekt en natuurlijk gedeeld. We zijn veel mensen tegengekomen die we hebben overtuigd van de kracht van job sharing. Daar zijn we trots op!

Veel bedrijven vinden het een interessant concept en zijn benieuwd naar hoe het in hun sector en in specifieke functies van toegevoegde waarde is. Ook voor de uitvoering zijn er veel vragen. 

Dit is de aanleiding geweest om in 2015 Stichting Gedeelde Ambitie (initiatief van Job Share) op te richten. De stichting zal zich focussen op het onderzoeken van job share gerelateerde onderwerpen en het ontwikkelen van handvatten en tools voor het implementeren van job sharing. De onderzoeksresultaten en handvatten zullen vrij ter beschikking gesteld worden.

Voor de stichting zijn we op zoek naar financiering. Daarvoor zullen we geïnteresseerde bedrijven benaderen en subsidieaanvragen doen. Als aftrap hebben wij ons ondernemingsplan ingestuurd bij het FlexInnovatieFonds2015, een wedstrijd voor innovatieve ideeën. Waarvoor we een korte pitch hebben gemaakt:

 

 

Job Share blijft uiteraard beschikbaar voor advies op maat voor het (strategisch) implementeren van job sharing en de werving, selectie en matching voor deeltijd- en job sharing vacatures op niveau.  

Graag delen wij met iedereen een gelukkig, succesvol en gebalanceerd 2015!