Kandidaten

Je bent hoogopgeleid, ambitieus en op zoek naar een nieuwe baan. Je bent op zoek naar een functie waar je jouw talent en capaciteiten in kunt benutten maar ook tijd hebt voor jezelf. Het liefst werk je deeltijd (max. 32 uur) om een voor jou gezonde work-life balance te creëren. 

Wij geloven dat een functie op niveau ook dan mogelijk is.

 

Herken jij jezelf in dergelijk scenario's?

  • Je hebt een leuke, uitdagende baan op niveau en je wilt minder gaan werken.
  • Je hebt een deeltijd baan en bent toe aan de volgende stap in je carrière. Je wil alleen je uren niet uitbreiden.
  • Je hebt een diploma en een dosis werkervaring, maar momenteel geen baan. Je bent op zoek naar een uitdagende baan waarin je veel kan leren.
  • Je hebt het gevoel dat je samen met iemand anders nog veel meer zou kunnen dan je nu doet.
  • Je hebt de ambitie om door te groeien maar het lijkt je prettig om dit samen met iemand anders te doen.

 

Dan is job sharing misschien wel dé oplossing voor jou.

 

Met job sharing spelen wij in op de behoefte aan de balans die veel mensen hebben. De balans tussen werk en de zorg voor het gezin, tussen werk en vrije tijd (voor studie-, sport- of hobby activiteiten) of tussen werk en werk (bijv. freelance activiteiten). De behoefte aan een goede work-life balance neemt niets weg van jouw ambitie. De combinatie is mogelijk en job sharing biedt hier oplossingen voor.

 

Onze visie

Een functie op niveau hoeft vanuit onze visie niet automatisch door één voltijd medewerker ingevuld te worden. Wij geloven dat er ook andere mogelijkheden zijn om invulling te geven aan een dergelijke functie. Wij richten ons op het selecteren van onderscheidende kandidaten onafhankelijk van het aantal uren dat zij inzetbaar zijn. Wij gaan graag met je in gesprek om jouw carrieremogelijkheden te bespreken. Samen gaan we op zoek naar de functie en organisatie die past bij jouw wensen. 

 

Ben jij geintereseerd in de mogelijkheden die JobShare jou kan bieden?

Neem dan gerust contact met ons op of upload direct jouw CV en korte motivatie.