Job Sharing - Two heads are better than one

Over het boek

Of je je nu aan de top van de corporate ladder bevindt, net begint of na een onderbreking denkt aan het terugkeren op de arbeidsmarkt. Job sharing is een mogelijkheid om te zorgen voor de gewenste balans tussen je werk- en persoonlijke leven.

Het (engelse) boek 'Job sharing - two heads are better than one' is geschreven voor individuen die geïnteresseerd zijn om een functie in de vorm van job sharing in te vullen. Mary O' Hanlon en Angela Morella deelden jarenlang succesvol een full-time functie. Via dit boek bieden ze anderen handvatten voor verschillende stadia van job sharing, van besluitvorming tot uitvoering. Middels praktische oefeningen leer je jezelf, de organisatie en uiteindelijk je job sharingspartner kennen in het licht van job sharing.

De volgende zaken komen uitgebreid aan bod:

  • Is job sharing iets voor jou?
  • Waar moet je op letten bij het vinden van een job sharingspartner?
  • Het schijven van een businesscase om voor je huidige werkgever een functie in job sharing in te vullen.
  • Omgaan met uitdagingen waarmee je te maken kunt krijgen als je een functie deelt.

 

'Job sharing - Two heads are better than one' is een interessant boek, gericht op individuen die willen gaan job sharen, maar zeker ook geschikt voor managers die leiding geven aan een job share of erover nadenken een functie op die manier in te vullen.

 

Bestellen

Het boek is Engelstalig is tweedehands en als ebook te bestellen bijvoorbeeld via Amazon.

Op Amazon kan je ook een preview van het boek bekijken.