Partners

 

Pro Industry is een detacheringsbureau met ruim 10 jaar ervaring in de procesindustrie. De organisatie heeft zich gespecialiseerd in het werving en selectie van onder andere procesoperators, engineers, machinebedieners en onderhoudsmonteurs. Pro Industry is inmiddels een begrip in de technische wereld. Ze bemiddelen niet alleen ervaren medewerkers, ook is er oog voor talent. Bij Pro Academy worden jonge gemotiveerde kandidaten opgeleid voor de Procesoperator A/B/C opleiding. Lees meer over deze partnerschap.

 

 

The Job Share Project is een groep van ondernemers en praktijkmensen. Zij delen een interesse in het verkennen van de haalbaarheid van job sharing als commercieel levensvatbare oplossing om deeltijdwerk in te vullen bij wereldwijde organisaties. In 2014 heeft JobShare kennis gemaakt met Sara Hill, oprichter van The Job Share Project, bekijk het (movie)blog.  

 

Ginibee is een initiatief van Sarah Horsfall. Ginibee is het eerste professionele netwerk voor job sharers in de UK. Via het matching platform is het mogelijk een job share partner te vinden. Naast matching houdt Ginibee zich bezig met educatie voor zowel organisaties als kandidaten. In 2014 heeft JobShare kennis gemaakt met Sara Horsfall, bekijk het (movie)blog.

 

 

Capability Jane is een team van gepassioneerde, getalenteerde individuen. Ze worden gedreven door de gemeenschappelijke missie om kwalitatieve deeltijdmogelijkheden op hoog niveau te creëren. Daardoor worden meer talentvolle vrouwen en mannen, aangetrokken en behouden en kunnen zij zich beter ontwikkelen in hun carrière.